تبلیغات

آدانا کباب؛ از خوشمزه‌های ترکیه

۶۷۰۴۶۸

۳۸۹ بازدید

آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود.

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:


گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
 آدانا کباب
طرز تهیه:

1. گوشت گوساله، گوشت گوسفندی، چربی دم گوسفند و فلفل قرمز ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود 10 الی 15 دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

2. مواد را دوباره ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. دستان خود را کمی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.

آدانا خوشمزه ترکیه

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات