تبلیغات

طرز پخت شامی تن ماهی

روزنامه ایران - بیتا نظریان: ماهی ها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب می آیند، در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید رو با تن ماهی یاد بدیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.

مواد لازم:

2 عدد سیب‌زمینی متوسط یک قوطی تن ماهی 3 عدد تخم مرغ 3ساقه پیازچه 2 قاشق سوپ خوری ریحان خردشده یک حبه سیر نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم روغن به مقدار لازم

شامی تن ماهی

طرز تهیه:

1. سیب‌زمینی‌ها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیب‌زمینی‌ها به صورت پوره نرم شود.

2. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید.

3. تن ماهی را به سیب‌زمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی بیفزایید. 

4. تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.

5. از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره‌ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.

6. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.

نکته: برای اینکه سیب‌زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات