مصرف روزانه آجیل برای حفظ سلامت قلب مفید است
بر اساس یک بررسی جدید از ۶۰ مطالعه، یکی از راههای کاهش خطر بیماری قلبی، مصرف بیشتر آجیل و دانهها است.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان منطقه اسکاندیناوی دریافتند که خوردن آجیل میتواند خطر حمله قلبی را کاهش دهد.
«اریک آرنسن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اسلو نروژ، میگوید: «اگر هر روز یک مشت آجیل، یعنی حدود ۳۰ گرم، بخورید ۲۰ تا ۲۵ درصد خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی کاهش خواه ...